links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

31 θέσεις μαθητών ΕΠΑΛ επιδοτεί ο Δήμος Αμφιλοχίας – Συνεχίζονται οι εγγραφές

1epal-amfiloxias

Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία έχει προχωρήσει ο Δήμος Αμφιλοχίας που επιδοτεί 31 θέσεις μαθητών ΕΠΑΛ στο πλαίσιο προγράμματος «Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας». 

Οι εγγραφές στο πλαίσιο του προγράμματος συνεχίζονται μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, από την γραμματεία του ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας.

Οι 31 αυτές θέσεις αφορούν τις ειδικότητες: Βοηθός Νοσηλευτή – 15, Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών – 9, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, εγκαταστάσεων και Δικτύων – 7.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας συμμετέχει και φέτος στους φορείς που μετέχουν στην υλοποίηση του προγράμματος «Μεταλυκειακού έτους – τάξη μαθητείας», αλλά με τριπλάσιο αριθμό μαθητών.

Το πρόγραμμα του Μεταλυκειακού έτους Τάξης Μαθητείας έχει συνολική διάρκεια έντεκα μηνών και αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους, ενώ ολοκληρώνεται την 31η Ιουλίου του επομένου έτους. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα έχει διάρκεια οκτώ ωρών την ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν με τη γραμματεία του ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας, μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Πηγή: karvasaras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE